Foukaná minerální izolace - zateplení domu, zateplení fasády

CIUR a.s - domovské stránky Climastone - foukaná minerální izolace

Foukaná minerální izolace

kalkulátor

Climastone

Online
kalkulátor

Spočítejte si
cenu za aplikaci...

Spolupráce se školami – ekologie, výkup surovin

EkologieSpolečnost CIUR a.s. spolupracuje se školami na ekologické výchově dětí a studentů. Kromě pořádání přednášek a exkurzí také naše firma vykupuje ze školních zařízení sběrový papír. Výkup není jen jedním ze způsobů získávání vstupní suroviny pro další výrobky, ale také možnost, jak do systému třídění odpadů zapojit naše nejmenší občany.

Oddělené systémy třídění odpadu v obcích jsou zatím značně nákladné. Důvodem je způsob provádění sběru do nádob a nekázeň obyvatel. Občané často nedodržují separovaní jednotlivých druhů odpadů do správných nádob. Materiál, který by bylo možné dále využít, je tak mnohdy kontaminován komunálními odpadky.

Přáním firmy CIUR a.s. je se společně s vámi zapojit na utváření ekologického podvědomí našich dětí. Základem je vysvětlení proč třídit, jak třídit a jak je možné tříděný odpad dále využít.

Co v této záležitosti nabízíme?

  1. Sběr papíru: Vhodné pro školní a předškolní zařízení, nebo zájmové kroužky. Organizacím, které mají zájem se zapojit do sběrů, poskytujeme úhradu za sběrový odpad, dopravu a ekologické využití odpadů.
  2. Osvědčení: Za každý sběr papíru dostane škola vystavené potvrzení o odevzdaném množství sběrového papíru určeného k dalšímu zpracování v našem technologickém zařízení - Příjemka. Za celý rok škola obdrží „Osvědčení“ o celkovém nasbíraném množství sběrového papíru a s informací, kolik tímto škola zachránila vzrostlých stromů v lese.
  3. Exkurze: Po dohodě umožníme, aby si děti mohli formou exkurze prohlédnout cestu svého sběru od dotřídění až po výrobu nových výrobků. Exkurze se koná v našem výrobním závodě v Brandýse nad Labem     

Co vykupujeme?

  1. Sběrový papír – směs novin, časopisů, letáků, kancelářského papíru
  2. Karton
  3. Víčka z PET lahví
  4. PET lahve

Možnosti sběru papíru:

  1. Jednorázový sběr papíru: V domluvený den přistavíme kontejner s ochranou střechou. Sběrový papír se ihned naloží.
  2. Týdenní sběr papíru: Kontejner se střechou přistavíme do školy na 1 týden (tento sběr papíru aplikujeme ve větších městech, kde je více škol a každý týden má sběr jiná škola, respektive kontejner se vysype a ihned přesouvá z jedné školy do další).
  3. Celoroční sběr papíru: Zdarma nabízíme školám celoroční přistavení malých kontejnerů zvonů, které se vysypávají vždy po naplnění do svozového vozidla.

Způsob sběru papíru se vždy provádí individuálně dle možností dané školy. Vliv má, zda škola disponuje odpadovou místností, místem na umístění malých kontejnerových zvonů v areálu školy, větším množstvím nasbíraného sběrového papíru, vzdáleností do Brandýsa nad Labem (dopravní náklady), atd.

Možnosti dopravy:

  1. Vůz Renault Master s hydraulickou rukou – sváží velkoobjemové kontejnery o objemu 20 m³ a dále vysypává malé kontejnerové zvony.
  2. Vůz typu Avia – sváží velkoobjemové kontejnery o objemu 10 m³.
  3. Dodávkový vůz – sváží malé sběry papíru do 1000 kg.

Dopravu sběrového papíru hradí společnost CIUR a.s.

Kontakt

CIUR a.s., Pražská 1012, 250 01 Brandýs nad Labem

Kontaktovat můžete také přímo zodpovědné pracovníky:

Václav Bassetto Václav Bassetto
manager pro ekologii a nákup surovin

e-mail: bassetto@ciur.cz
tel.: +420 326 901 488, +420 733 166 654

 

 

 

Tomáš VeselýTomáš Veselý
zástupce managera pro ekologii a nákup surovin

e-mail: vesely@ciur.cz
+420 326 901 403, +420 734 363 258

Koordinátor přímého výkupu (školy, instituce, atd.)

 

autor: UsiReV, datum: 24.05.2013 13:34, kategorie: nezařazeno

Články

V tomto modulu jsou dostupné následující volby...

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

Štítky ke článku

Tématické filtrování článků...

Novinky

Veškeré dění u nás můžete sledovat zde...


Prohlášení společnosti CIUR a.s. k nouzovému stavu

16.03.2020
vyhlášeného dne 12.3.2020 v České republice Společnost CIUR a.s. prohlašuje, že v následujících dnech se pracuje v areálu společnosti b ...


Dočasné přemístění vjezdu do areálu firmy

19.08.2019
Vážení obchodní partneři, vzhledem k pokračujícím pracím na rekonstrukci ulice Pražská jsme nuceni přistoupit k dočasnému uzavření půvo ...


Pozvánka na semináře, veletrhy a výstavy v roce 2019

07.01.2019
Výstavy: FOR ARCH 17. až 21. září 2019, PVA EXPO PRAHA v Letňanech volná vstupenka na veletrh Uplynulé události: Více informací a fotky ...

Více novinek...

Z našich produktů vybíráme

Dočasně zlevněné produkty...

Zobrazit více produktů...