Foukaná minerální izolace - zateplení domu, zateplení fasády

CIUR a.s - domovské stránky Climastone - foukaná minerální izolace

Foukaná minerální izolace

kalkulátor

Climastone

Online
kalkulátor

Spočítejte si
cenu za aplikaci...

Česká televize - pořad Chalupa je hra - 1. 6. 2010

Česká televize - pořad Chalupa je hra (Papír, sláma, konopí - stavební izolace z přírody) - 1. 6. 2010. Kamera ČT se spolu s naším odborným partnerem panem Burešem vydala na kontrolu kvality izolací několika domů. Nedostatky odhalené termokamerou byly napraveny aplikací celulózové izolace. Video můžete shlédnout v archivu České televize.

    

CIUR a.s. a CLIMATIZER PLUS na FACEBOOK.COM

Společnost CIUR a.s. a foukanou izolaci CLIMATIZER PLUS naleznete na facebook.com. Přidejte si naši firmu mezi své přátele!

Společnost CIUR a.s. na facebook.com.

Izolace CLIMATIZER PLUS na facebook.com.

 

Změna sídla zastoupení pro SR - VUNO HREUS, s.r.o.

Dovolujeme si Vám oznámit, že naše zastoupení pro Slovenskou republiku – společnost VUNO HREUS, s.r.o. s platností od 1. 4. 2010 mění adresu svého sídla na: Kvačalova 1207/47, 010 04 Žilina. Veškeré telefonické a emailové kontakty zůstávají v platnosti. Více informací na www.climatizer.sk.

 

 

Exportér roku 2010 - CIUR a.s. mezi 10 nejlepšími firmami

Společnost CIUR a.s. získala v dubnu 2010 ocenění u příležitosti vyhlášení prestižní soutěže Exportér roku 2010 za umístění mezi 10 nejlepšími z předložených projektů. Více naleznete v dokumentech ke stažení.

CIUR a.s. na mezinárodním stavebním veletrhu IBF 2010 - BRNO

Ve dnech 13. - 17. 4. 2010 se naše společnost zúčastnila mezinárodního stavebního veletrhu IBF 2010 v Brně. Vystavovali jsme zde mimo jiného tepelně akustickou izolaci CLIMATIZER PLUS, parotěsné a vzduchotěsné systémy PRO CLIMA® , stavební systém pro výstavbu nízkoenergetických a pasivních domů φ-ha, systémy TZB a mnoho dalšího. Přítomní odborníci také zodpovídali dotazy návštěvníků týkající se programu ZELENÁ ÚSPORÁM.

Reference - Blower Door Test

Firma CIUR a.s. dodává přednímu českému staviteli rodinných domů v pasivním standardu firmě BAHAL a.s. produkty PRO CLIMA® pro zajištění parobrzdné a vzduchotěsnící vrstvy těchto objektů. Kvalita dodávaných materiálů a kvalita provedení díla je následně odzkoušena Blower Door Testem. Naměřená hodnoty celkové intenzity výměny vzduchu n50 postupem podle ČSN EN 13829 jsou v těchto objektech výrazně nižší, než doporučuje normová hodnota (n50,N≤0,6h-1). Na stavbě rodinného domu Kleopatra v Libišanech u Pardubic byla naměřena vynikající hodnota n50=0,25 h-1.

 

TV Prima - Receptář prima nápadů - 29. 11. 2009

Štáb TV Prima navštívil při práci mateřskou aplikační firmu společnosti CIUR a.s. O možnostech použití a výhodách tepelně akustické izolace CLIMATIZER PLUS povídal pan Michal Flosman. Video můžete shlédnout v archivu TV Prima. Samotná reportáž probíhá od cca 25. minuty pořadu.

receptář

Stránky: « 1 ... 10 11 12 13 14 »
zobrazeno 78 - 84 z 92 záznamů

Články

V tomto modulu jsou dostupné následující volby...

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

Náhodné štítky

Tématické filtrování článků...

Novinky

Veškeré dění u nás můžete sledovat zde...


Prohlášení společnosti CIUR a.s. k nouzovému stavu

16.03.2020
vyhlášeného dne 12.3.2020 v České republice Společnost CIUR a.s. prohlašuje, že v následujících dnech se pracuje v areálu společnosti b ...


Dočasné přemístění vjezdu do areálu firmy

19.08.2019
Vážení obchodní partneři, vzhledem k pokračujícím pracím na rekonstrukci ulice Pražská jsme nuceni přistoupit k dočasnému uzavření půvo ...


Pozvánka na semináře, veletrhy a výstavy v roce 2019

07.01.2019
Výstavy: FOR ARCH 17. až 21. září 2019, PVA EXPO PRAHA v Letňanech volná vstupenka na veletrh Uplynulé události: Více informací a fotky ...

Více novinek...

Z našich produktů vybíráme

Dočasně zlevněné produkty...

Zobrazit více produktů...