Foukaná minerální izolace - zateplení domu, zateplení fasády

CIUR a.s - domovské stránky Climastone - foukaná minerální izolace

Foukaná minerální izolace

kalkulátor

Climastone

Online
kalkulátor

Spočítejte si
cenu za aplikaci...

Prestižní evropská certifikace NATUREPLUS pro CLIMATIZER PLUS

Společnost CIUR a.s. získala pro svůj výrobek - celulózovou izolaci CLIMATIZER PLUS prestižní evropskou certifikaci NATUREPLUS. Označení je evropskou alternativou k našemu označení Ekologicky šetrný výrobek. Certifikát je ke stažení na našich stránkách.

Výrobky označené tímto logem prokazatelně:

- chrání klima a šetří energii při výrobě

- umožňují zdravé bydlení

- chrání přírodní zdroje ve smyslu všeobecné udržitelnosti

Více informací k této certifikaci naleznete na oficiálních stránkách http://www.natureplus.org (anglicky).

První certifikovaný pasivní dům v ČR

Partnerská projekční kancelář Chytrý dům z Prahy 10 navrhla unikátní pasivní dům, který leží v obci Vřesina v Moravskoslezském kraji. Jako izolace střechy byla zvolena celulózová foukaná izolace CLIMATIZER PLUS. Dům jako první v ČR získal nezávislé ohodnocení "Certifikovaný pasivní dům".

O tomto domu vyšel i pěkný článek na serveru IDNES.CZ.

OVELOS, pozemní stavby a.s. - nový partner naší společnosti

Firma OVELOS, pozemní stavby  a.s. pro své zákazníky připravila speciální nízkoenergetickou variantu rodinného domu. Základ tvoří celulózová izolace. Dokonalé odvedení vlhkosti z konstrukce, instalační předstěna, difůzně otevřená skladba, vynikající energetický index obálky stavby. Naprosto ekologické provedení. Využití desítek let zkušeností umožňuje poskytovat na komponenty systému mnohaleté záruky. Samozřejmostí je podpora vývojového zázemí firmy CIUR a.s.

CIUR a.s. na výstavě Infotherma 2011 - Ostrava

Ve dnech 17. – 20. 1. 2011 se společnost CIUR a.s. společně s regionálními partnery zúčastnila výstavy Infotherma 2011. K vidění byla tepelně akustická izolace, foukaná celulózová izolace CLIMATIZER PLUS, membrány a příslušenství značky PRO CLIMA, akustické desky WOLF a mnoho dalšího.

Video: Porovnání celulózové izolace a skelného vlákna

Názorné video pojednávající o rozdílu v měrné tepelné kapacitě celulózové izolace a skelného vlákna. Zkouška prohřátí modelu konstrukce po 5, 10 a 15 minutách. Cca od 3. minuty probíhá zkouška ztráty tepla z izolace.

Konference Pasivní domy 2010 - 14. - 15. 10 - Brno

Ve dnech 14. – 15. 10. 2010 se naše společnost zúčastnila mezinárodní konference PASIVNÍ DOMY 2010 konané ve spolupráci s Centrem pasivního domu na výstavišti v Brně. Součástí prezentace firmy byla také přednáška pro odbornou veřejnost na téma využití celulózové izolace v nízkoenergetických a pasivních domech.

Česká televize - pořad Chalupa je hra - 1. 6. 2010

Česká televize - pořad Chalupa je hra (Papír, sláma, konopí - stavební izolace z přírody) - 1. 6. 2010. Kamera ČT se spolu s naším odborným partnerem panem Burešem vydala na kontrolu kvality izolací několika domů. Nedostatky odhalené termokamerou byly napraveny aplikací celulózové izolace. Video můžete shlédnout v archivu České televize.

    

Články

V tomto modulu jsou dostupné následující volby...

Kategorie

Články jsou roztříděny do kategorií...

Náhodné štítky

Tématické filtrování článků...

Novinky

Veškeré dění u nás můžete sledovat zde...


Prohlášení společnosti CIUR a.s. k nouzovému stavu

16.03.2020
vyhlášeného dne 12.3.2020 v České republice Společnost CIUR a.s. prohlašuje, že v následujících dnech se pracuje v areálu společnosti b ...


Dočasné přemístění vjezdu do areálu firmy

19.08.2019
Vážení obchodní partneři, vzhledem k pokračujícím pracím na rekonstrukci ulice Pražská jsme nuceni přistoupit k dočasnému uzavření půvo ...


Pozvánka na semináře, veletrhy a výstavy v roce 2019

07.01.2019
Výstavy: FOR ARCH 17. až 21. září 2019, PVA EXPO PRAHA v Letňanech volná vstupenka na veletrh Uplynulé události: Více informací a fotky ...

Více novinek...

Z našich produktů vybíráme

Dočasně zlevněné produkty...

Zobrazit více produktů...